27. VELJAČE

Lino višebojac u OŠ Čavle

26.02.2014 u 14:42

Bionic
Reading

Dvije rukometne legende, dvije uspješne vratarske priče i zajednička poruka djeci - bavite se sportom jer on obogaćuje vaše odrastanje, omogućava vam sklapanje novih prijateljstava, uči vas odgovornosti, donosi radosti pobjede i pomaže savladati strah od poraza.

Mjesto događanja je sportska dvorana Mavrinci, a poruku učenicima OŠ Čavle donose Ljerka Krajnović, koja je s reprezentacijom Hrvatske osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu i šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu te zlato na Mediteranskim igrama i koja je jedna od najzaslužnijih za Podravkino osvajanje naslova europskih rukometnih prvakinja te Valter Matošević osvajač dvije zlatne olimpijske medalje, jednog svjetskog zlata i dvije zlatne medalje s mediteranskih igara. Ljerka i Valter će prenijeti svoje bogato sportsko iskustvo sudionicima Lino višebojca, a medvjedić Lino pobrinut će se za dodatno veselje 600 učenika, jer će im u goste dovesti još jednog sportaša. Njegovo ime još je tajna, samo se zna da nosi dres NK Rijeka.

Lino višebojac započinje u 12 sati,a prije natjecanja u rukometu, nogometu, košarci i atletici učenici OŠ Čavle izvest će kraći kulturno-umjetnički program.