8. OŽUJKA

Lino višebojac u Nijemcima

07.03.2012 u 15:15

Bionic
Reading

Medvjedić Lino koji svakog tjedna već šestu sezonu za redom unosi radost sportskog druženja u neku od hrvatskih osnovnih škola, ovog će puta posebno obradovati učenike OŠ Ivana Kozarca iz Nijemaca.

Malim Slavoncima u goste će dovesti dva vrhunska sportaša koji će svojim primjerom posvjedočiti kako se ustrajnim radom mogu postići veliki rezultati. S učenicima će se družiti jedan od ponajboljih hrvatskih gimnastičara svih vremena Robert Seligman, osvajač brojnih medalja sa svjetskih i europskih natjecanja te Dino Kresinger trenutno najbolji igrač vinkovačke Cibalije.

Lino višebojac tijekom kojeg će učenici OŠ Ivana Kozarca uz sportske talente i spretnost predstaviti i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo i kreativnost održava se u četvrtak 8. ožujka s početkom u 12 sati.

Bit će to 139. po redu višebojac u ovom jedinstvenom projektu osmišljenom prema ideji Zvonimira Bobana s kojim su Podravka, Sportske novosti i HT do sada izmamile osmijeh na lica više od 100 000 dječaka i djevojčica širom Hrvatske.