11. TRAVNJA

Lino višebojac u Krašiću

10.04.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Hrvatska olimpijka i maratonka Lisa Stublić koja je nedavno na ciriškom maratonu istrčala novi hrvatski rekord i koja trenutačno zauzima drugo mjesto na europskim tablicama, gošća je Lino višebojca koji će se održati u četvrtak, 11. travnja u OŠ Kardinala A. Stepinca u Krašiću.

Vrsnoj atletičarki pridružit će se i nogometaš Dinama Arijan Ademi, pa će dvoje popularnih sportaša krašićkim osnovcima prenijeti dio svog bogatog natjecateljskog iskustva, podučiti ih fair ponašanju na terenima te potaknuti na sportsko navijanje. Na kraju natjecanja Lisa i Arijan uručit će pehare i plišane Lino medvjediće višebojcima koji će osvojiti najviše bodova u trčanju, skoku u dalj, potezanju užeta, izvođenju slobodnih bacanja te pucanju rukometnih i nogometnih penala.

Na Lino višebojcu koji započinje u 11 sati učenici će pokazati i svoje talente u pjevanju i plesu, predstavit će svoje literarne i likovne radove te uživati u jedinstvenom događanju kojeg je osmislio legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban.