NAGRADNJAČA

Lino višebojac nagradio

07.10.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Višegodišnji zajednički projekt Podravke i Sportskih novosti Čokolino višebojac dobio je novog partnera - Hrvatski telekom, ali i novi naziv Lino višebojac. Lino višebojac osmišljen je radi poticanja školskog sporta, razvijanja sportskih navika kod učenika osnovnih škola te promocije njihovog kulturnog stvaralaštva. Tportal.hr i Lino višebojac nagrađuju svoje čitatelje Lino paketom (Lino crunch, Lino lada, Lino čokolino, Lino crocs, Lino crisp)

Program je na inicijativu legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana započeo u školskoj godini 2006/07., a u svakoj se godini održava po 24 natjecanja te jedno finalno na kojemu se okupljaju pobjednici sa školskih natjecanja nastojeći izboriti ostvarenje svog sportskog sna.

Lino višebojac se u četiri sezone pretvorio u pravi festival dječje radosti i kreativnosti. Djeca se raduju svojim i tuđim sportskim postignućima u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, štafetama, vesele se druženju sa hrvatskim sportašima.

Poklon pakete su osvojili:

Magdalena Malenica
Gordana Lončar
Eduard Višković
Davor Cmrečnjak
Damir Jakopec