kreće ispočetka

Lewis Hamilton iskreno progovorio o paklu koji je prolazio s koronavirusom, a otkrio je i kako ima posljedice s kojima se mora nositi

22.12.2020 u 14:12

Bionic
Reading

Lewis Hamilton je smršavio četiri kilograma dok je imao koronavirus i izgubio na mišićnoj masi, a sada slijedi žestoka borba za povratak u formu

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton prebolio je koronavirus zbog kojeg je morao propustiti utrku u Bahreinu. Hamilton se uspio izboriti s koronom, ali ona je na njega ostavila posljedice. Zbog virusa je izgubio čak četiri kilograma.

'U zadnja dva mjeseca sam izgubio šest kilograma od čega sam četiri izgubio nakon što sam dobio koronu. Izgubio sam jako puno mišića. Sad krećem ispočetka. Nije mi to drago, a ni zabavno, ali odlučan sam vratiti se u staru formu', rekao je Hamilton.

Prije tjedan dana je sedmerostruki svjetski otkrio što je prolazio dok je bio zaražen koronavirusom.

'Uništen sam. Ne osjećam se dobro, ali sretan sam i zahvalan što sam živ. Covid nije šala, a nikada nisam ni mislio da jest. Znao sam da će u jednom trenutku postati teško jer ima i ljudi koji umiru. Znao sam da je ozbiljno. Jako je čudno što vidimo neke svjetske vođe da se smiju kao da je to ništa', rekao je Hamilton.