reagirali ćelnici 'vućice'

Legende kluba u sukobu; Daniele de Rossi želi istjerati Francesca Tottija iz Rome?

30.05.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Legendarni igrači Rome, Daniele de Rossi i Francesco Totti, koji su u ovom klubu 'ostavili kosti', igrajući cijelu seniorsku karijeru u dresu 'vučice', sada su navodno na sukobljenim stranama

Francesco Totti čak je 25 godina nosio dres Rome, a u igračku je mirtovinu otišao 2017. godine, te sada obnaša dužnost tehničkog direktora.

Prije dvadesetak dana odlazak iz Rome najavio je i Daniele de Rossi, koji je čak 18 godina bio igrač ovog kluba. No, za razliku od Tottija, De Rossi nije najavio kraj karijere, već je izrazio želju nastaviti s igranjem.

  • +5
Serie A, Roma - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Roma je ta odluka iznenadila i ponudila je De Rossiju da nakon ove sezone i po okončanju karijere, ostane u klubu na nekoj od direktorskih pozicija.

Međutim, očito su se u tom trenutku njihovi pogledi razišli. A navodno je toj odluci kumovala želja De Rossija da Totti dobije otkaz. 

Međutim, iz Rome su vrlo brzo reagirali i poslali demantij ovih napisa. Jer njih su dvojica privatno veliki prijatelji. 

'Nije nam običaj komentirati špekulacije i pisanja medija, ali sada reagiramo jer želimo sačuvati ugled kluba. Roma se ograđuje od tih napisa u Repubblici te demantiramo da je De Rossi tražio da Totti više ne radi u našem klubu. Sve su to neistine,' poslali su jasnu poruku čelnici ovog rimskog kluba.