Učit će od Oblaka

Legendarni 'vatreni' Španjolcima otkrio kakvog su dragulja doveli u Madrid; Robert Jarni pohvalio petog Hrvata u 117 godina povijesti Atletica

22.08.2020 u 08:39

Bionic
Reading

Robert Jarni Španjolcima je pohvalio Ivu Grbića koji je nedavno potpisao za Atletico Madrid

Ivo Grbić je prije nekoliko dana ostvario svoj san. Nakon što je pozvan u reprezentaciju, 24-godišnji hrvatski golman je dres Lokomotive zamijenio onim Atletico Madrida. Sa španjolskim divom je potpisao do 2024. godine, a vrijednost transfera je navodno i više od sedam milijuna eura.

Grbić je tako postao peti hrvatski nogometaš u 117 godina koliko postoji Atletico Madrid. Prije njega su tamo bili trener Tomislav Ivić (1990.-1991.), igrači Mario Mandžukić (2013.-2014.), Nikola Kalinić i Šime Vrsaljko (još uvijek u klubu), te hrvatski veznjak Marko Alvir koji je bio u mlađim kategorijama kluba od 2013. do 2015. godine.

Španjolce je zanimalo tko je novi Hrvat u redovima njihovog velikana, a na to pitanje im je odgovorio legendarni hrvatski reprezentativac Robert Jarni.

'Grbić je sjajan vratar. Završio je proteklu sezonu jako dobro. Odličan je nogometaš i odlična osoba. Baš je jako dobar dečko i nadam se da će puno naučiti od Oblaka', rekao je Jarni za Telemadrid.

Lokomotiva je, osim izdašne novčane naknade, za Grbića dobila i 21-godišnjeg brazilskog golmana Alexandrea Dos Santosa Ferreiru koji je zadnje četiri godine proveo u Atleticu za čiju je B ekipu branio prošle godine.