jedan od najvećih

Legendarni UFC borac Alistair Overeem s obitelji prošetao praznim Dubrovnikom

07.07.2020 u 17:04

Bionic
Reading

Alistair Overeem (40) odmara u Dubrovniku, proslavljeni je MMA borac u društvu zaručnice Danielle Toele te kćerkica Yazz-Ley Rey (4) i Sensi-Liss Royce (3) današnji dan iskoristio za šetnju gradom

Alistair Overeem čest je gost Hrvatske, zaljubljen je u našu obalu, a ove godine ljetuje u Dubrovniku. Nizozemskom majstoru borilačkih vještina zasigurno godi ovakav odmor jer Dubrovnik je zbog pandemije koronavirusa doslovno prazan.

Tako je u utorak Overeem dan iskoristio kako bi sa zaručnicom, nizozemskim modelom Danielle Toele te kćerkicama Yazz-Ley Rey (4) i Sensi-Liss Royce (3) prošetao praznim Stradunom i u miru upoznao sve ljepote Dubrovnika.

Nizozemac je svijetu profesionalnih borbi još od 1999. godine, majstor je kickboxinga te je do sada u raznim organizacijama sakupio 46 pobjeda, 18 poraza i jedan meč bez pobjednika. Baš taj 'remi' bio je u borbi s našim Mirkom Cro Copom Filipovićem.

  • +6
Alistair Overeem u Dubrovniku, 7.7.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Overeem je 2010. godine osvojio K1 Završni turnir (World Grand Prix), a 2010. i 2011. proglašavan je najboljim borcem godine.