zabrinuti trener

Legendarni Fabio Capello svojom izjavom jasno je rekao što misli o nogometašima koji se nisu cijepili

04.01.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Legendarni nogometni trener Fabio Capello, koji je 90-ih godina osvojio sve što se može s AC Milanom, dao je svoje mišljenje o situaciju s igračima zaraženim koronavirusom

Iskusni Fabio Capello, koji je u lipnju proslavio 75. rođendan, mišljenja je kako bi profesionalni nogometaši koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa trebali biti financijski kažnjeni.

No, isto tako treba reći kako je prema pisanju talijanskih medija cijepljeno oko 98 posto profesionalnih nogometaša uz dodatak kako od 10. siječnja u Italiji na snagu stupa novi zakon. Naime, od toga dana profesionalnim sportom neće se moći baviti sportaši oni koji nisu cijepljeni.

Stoga su se neki treneri i poznati igrači obrušili na one koji odbijaju cjepivo.

'To što neki ne žele primiti cjepivo je potez sebičnih ljudi! Znate, ako su policajci primorani to napraviti zaista ne vidim zašto s nogometašima ne bi bilo isto? Onaj tko se ne cijepi pravi štetu društvu i trebao bi se suočiti sa smanjenjem plaće', kazao je Capello kojeg je očito zabrinuo rast broja novozaraženih te velik broj otkazanih utakmica u svom sportovima, od nogometa, košarke pa do odbojke.