Je li ovo šala?

Legenda Tottenhama žestoko se obrušila na Perišića, a razlog je bizaran

26.04.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Poznata je priča kako hrvatski reprezentativac Ivan Perišić želi napustiti Tottenham, a neki su zbog nekih njegovih poteza i ponašanja na terenu, otišli i korak dalje te ga žestoko kritiziraju

Nakon što je Tottenham tijekom vikenda na St. James Parku teško poražen od Newcastlea 6:1, neki su se igrači Spursa našli na udaru kritika.

Tako se bivši igrač Spursa Jamie O‘Hara nakon utakmice žestoko obrušio na hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Naime, jako mu je smetalo što su Perišić i Richralison nakon teškog poraza razmijenili dresove s protivničkim igračima.

Da je velika kriza zahvatila Tottenham govori i podatak kako je nakon što je dobio otkaz na mjestu trenera Antonio Conte ubrzo smijenjen i njegov pomoćnik Christian Stellini, u ulovi vršitelja dužnosti. Tako da je momčad preuzeo novi pomoćnik Ryan Mason.

'Zašto biste uopće željeli zamijeniti dres s nekim nakon utakmice u kojoj ste poniženi? Mislite li da bi Roy Keane ili Steven Gerrard mijenjali dresove nakon što ih je netko natrpao. Je li ovo šala? Ne znam u što su se današnji igrači pretvorili, ali to nisu pravi nogometaši. Ako tražite dres nakon što se upravo poraženi 1:6, otiđite iz kluba! Trebali biste uzeti sve svoje dresove, kopačke i plaće te ih dati navijačima koji su došli u Newcastle gledati to smeće', žestok je bio Jamie O‘Hara, stručni komentator sportske radio stanice Talksport.

No, u tom trenutku O‘Hara očito nije znao da je igrač Newcastlea Murphy zamolio Perišića da zamjene dresove. Po tome ispada da je razlog bizaran...

No, nema sumnje da je O‘Hara dobro upućen i u činjenicu da Perišić želi napustiti Tottenham iako će mu u ljeto ostati još jedna sezona ugovora s londonskim klubom. Naime, od prije je poznato kako Perišić nije oduševljen životom u Londonu i navodno je spreman odreći se velike plaće od 170 tisuća funti tjedno. Sve se više govori o tome kako ga srce vuče u rodnu Dalmaciju, a stasiti Omišanin sanja o tome da istrči na punom Poljudu i da pomogne Hajduku, iz kojeg je otišao još kao tinejdžer, da osvoji titulu prvaka. Stoga ga ovakve kritike uopće ne diraju. Samo čeka da završi sezona pa će tijekom ljeta donijeti važnu odluku.