TEN HAGova želja

Manchester United sprema transfer bombu; za domaću zvijezdu daju 100 milijuna eura

25.04.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Već dugo čelni ljudi Manchester Uniteda pokušavaju vratiti klub na staze stare slave pa je stoga za očekivati još koji mega-transfer u ljetnom prilaznom roku

Kako pišu engleski mediji, čelnici Manchester Uniteda spremni su platiti oko 100 milijuna eura za 29-godišnjeg engleskog napadača Harryja Kanea.

Navodno je upravo Harry Kane velika želja trenera Erika ten Haga, a obzirom da engleskom reprezentativcu ističe ugovor s Tottenhamom u ljeto 2024. sad je idealan trenutak.

Prema Transfermarktu Kane trenutačno vrijedi 9 milijuna eura, a doznaje se kako je već dao do znanja čelnicima Tottenhama kako nema namjeru produžiti ugovor.

Stoga će Daniel Levy, glavni čovjek Tottenhama, brzo morati donijeti odluku je li 100 milijuna eura dovoljno dobar iznos ili će se kockati što znači da bi u ljeto 2024. Kane mogao otići bez odštete. Naime, taj isti Levy prije dvije godine tražio je minimalno 160 milijuna eura za Kanea! Tada je najbliži bio dogovor s Manchester Cityjem, ali na koncu se nisu dogovorili.

Također se doznaje da su pregovori na relaciji između čelnika Manchester Uniteda i Tottenhama već počeli, a također se doznaje kako je Kaneu ponuđena godišnja plaća od 18 milijuna eura!

Je li Kane pravo rješenje za posrnulog velikana pokazat će vrijeme, ali činjenica jest kako je stasiti engleski napadač u Tottenhamu odigrao 429 utakmica i zabio 274 gola. Uz to je upisao i 63 asistencije i čak je u tri navrata bio najbolji strijelac Premier lige.

No, isto tako je činjenica kako s Tottenhamom nije osvojio niti jedan trofej!