ČEKA NOVI UGOVOR

Lakersi se ipak ne žele riješiti Paua Gasola; Bryant ga treba!

19.12.2013 u 11:40

Bionic
Reading

Izvori bliski Los Angeles Lakersima su za neke američke medije garantirali kako španjolski košarkaš Pau Gasol neće tako brzo otići iz kluba

Posljednjih se dana spominjala moguća zamjena igrača s New Yorkom, po kojoj bi se Lakersi pojačali Tysonom Chandlerom, no u Knicksima nisu bili zagrijani za takvo mijenjanje. Govorilo se da bi Pau mogao završiti i kod mlađeg brata Marca, odnosno, vratiti se u Memphis, ali izgleda da u skoroj budućnost sve otpada i da 33-godišnji Gasol nastavlja karijeru u Lakersima, gdje igra od 2008. godine i gdje je dva puta postao NBA prvak.

Gasol se, podsjetimo i to, ove sezone nekoliko puta posvađao s trenerom Mikeom D'Antonijem, te je taj problem bio glavni razlog što ga se opet počelo seliti iz momčadi.

Svakako treba reći kako Gasol u ljeto 2014. postaje slobodan igrač, a nema sumnje kako će najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant sve napraviti da Gasol i dalje ostane njegov suigrač. Barem do ljeta 2016. kada Bryant namjerava okončati karijeru. Bez Gasola teško da Bryant i društvo mogu računati na titulu NBA prvaka u sezonama koje slijede.