nemir u psg-u

Kylian Mbappe postao omražen u svlačionici PSG-a? Iako su mu obećali brojne ovlasti, Francuz sve usamljeniji

18.08.2022 u 13:17

Bionic
Reading

Iako bogati vlasnici PSG-a pokušavaju udovoljiti svim željama svojih zvijezda, a jednom od njih, Kylianu Mbappeu, dali su i puno veće ovlasti nego što bi ih smio i trebao imati jedan igrač, čini se da sada polako 'puca' u svlačionici

PSG je jedini klub francuske Ligue 1 koji je nakon dva kola maksimalan. Međutim, u svlačionici je daleko od idealnog, a razlog tomu je ponašanje 23-godišnjeg Kyliana Mbappéa, koji je s novim ugovorom, dobio i brojne ovlasti.

Situacija je, prema pisanju francuskih medija, kulminirala nakon 5:2 pobjede protiv Montpelliera, kada su se sukobili Mbappé i Neymar.

Dan poslije nemilih scena, održan je 'mirovni' sastanak na kojem je bio prisutan i sportski direktor Luis Campos.

Ipak, prema pisanju Le Parisiena, Mbappé je nakon tog sastanka izgledao razočarano, jer navodno su mu suigrači okrenuli leđa, a čini se i te ovlasti koje je dobio, ipak nisu tako čvrste.

Brazilski TNT Sport, koji je s obzirom na veliki broj igrača iz Južne Amerike upućen u zbivanja u PSG-ovoj svlačionici, objavio je detalje o nevjerojatnoj bahatosti 23-godišnjeg napadač.

Naime, mladi Francuz je očekivao kako će biti najveća zvijezda momčadi i kako će se suigrači, pa i igra, morati prilagoditi njemu. Prema tim informacijama, on je trebao izvoditi sve penale, svaka lopta u završnici napada trebala je ići na njega, a nije imao obvezu igrati u obrani. Međutim, očito je došlo do otpora unutar momčadi i sada se osjeća 'izdanim'.

Osim toga, navodno su se u PSG-u obvezali i prodati Neymara. Brazilac je, kao što vidimo ostao u klubu, a i igra puno bolje nego prošle sezone. Također, protiv Montpelliera je uzeo loptu Mbappéu i izveo kazneni udarac. S time da moramo reći kako je prvi penal na utakmici ipak izveo Francuz, ali neprecizno.

Sezona u PSG-u je počela vrlo nervozno, a pravi ispiti tek dolaze. Bit će zanimljivo pratiti kako će novi trener Christophe Galtier, poznat po disciplini, uspjeti uvesti red.