posao je završen?

Kylian Mbappe je sve dogovorio s Real Madridom; otkriveni su i senzacionalni detalji astronomskog ugovora

12.03.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Najtiražniji španjolski sportski dnevnik Marca u svom subotnjem izdanju donosi senzacionalnu vijest prema kojoj bi madridski Real već sljedećeg petka trebao objaviti kako je posao oko dovođenja Kyliana Mbappea završen

Marca u svom tekstu navodi kako su čelnici Real Madrida s Kylianom Mbappeom praktički sve dogovorili, te bi sjajni francuski napadač već do sljedećeg petka trebao potpisati ugovor s 'kraljevima'.

Podsjetimo, Mbappe je na kraju sezone slobodan igrač jer mu ugovor s PSG-om završava krajem lipnja te je odlučan u namjeri da napusti Park prinčeva. S Realom se Mbappe povezuje već neko vrijeme, čak je i prošlog ljeta predsjednik Florentino Perez bio spreman PSG-u za njega platiti odštetu od 200 milijuna eura. No, do dogovora nije došlo, a Mbappe je nakon toga definitivno odlučio da neće potpisati novi ugovor s Parižanima.

Za Real je ovo idealan scenarij jer će jednog od najboljih svjetskih nogometaša dobiti praktički besplatno, te će mu moći ponuditi puno izdašniji ugovor.

Marca tvrdi kako će Kylian Mbappe tako samo za potpis ugovora s Realom odmah dobiti između 60 i 80 milijuna eura, a godišnja plaća na Santiago Bernabeu će mu iznositi 25 milijuna eura plus izdašni bonusi.

Ako Kylian Mbappe do prije nekoliko dana i nije bio siguran treba li prihvatiti ponudu Reala, u srijedu je mogao definitivno prelomiti. Naime, PSG je u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka gostovao kod Reala na Santiago Bernabeu. Mbappe je zabio jedini gol u prvoj utakmici za pobjedu PSG-a 1:0, a u Madridu su ga navijači dočekali ovacijama.

  • +25
Real Madrid - PSG, Liga prvaka, 9.3.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin

Da stvar bude još i bolja, Mbappe je i u Madridu zabio Realu, no čak i tada se s tribina Santiago Bernabeua mogao čuti aplauz domaćih navijača. 'Kraljevi' su na kraju ipak slavili, uz sjajnu partiju našeg Luke Modrića i hat-trick Karima Benzeme pobijedili su 3:1 i izborili četvrtfinale.