'TOPNICI' SU BILI BOLJI

Kuže: Pustili Arsenalu? To je izvan svake pameti

27.07.2010 u 09:24

Bionic
Reading

Kada je izašla informacija da je pod sumnjom i utakmica Dinama i Arsenala (0:3) u pretkolu Lige prvaka 2006, mnogi su se samo nasmijali. Pa što je čudno u trijumfu kvalitetnije engleske družine u Maksimiru? Takvo mišljenje dijele i oni koji su igrali

Na klupi hrvatskog prvaka tada je bio Josip Kuže koji je bio jasan:

'Volio bih kao trener Dinama u toj utakmici pobjeći u alibi i sada izjaviti da mi je bilo nešto sumnjivo. Ali nije, takve priče su izvan svake pameti. Jednostavno, tijekom utakmice pala nam je koncentracija u veznoj liniji. Dovoditi tu utakmicu u bilo kakav sumnjiv kontekst suludo je i nema nikakvog smisla', rekao je Kuže, a isto govore i igrači koji su tada bili na terenu.

'Ma, ne mogu to shvatiti. Kako bi se uopće mogle kompromitirati takve velike utakmice. Meni su to čiste gluposti. Arsenal je bio kvalitetniji, i to je sva istina', rekao je Mario Cvitanović za Sportske novosti.

'Ma, to su gluposti. Ne mogu vjerovati da netko uopće razmišlja o tome da je u toj utakmici bilo nešto sporno', kazao je Hrvoje Čale.

'Ništa nisam primijetio, jer se nije imalo što čudno primijetiti. Igrali smo s velikim Arsenalom, a izgubiti od njega nije ništa čudno, zar ne?', riječi su Davora Vugrinca.