ODGOVOR MARIJU

'Kupovina Balotellija najgori je potez u povijesti našeg kluba!'

12.09.2016 u 19:29

Bionic
Reading

Nakon što je Mario Balotelli izjavio da je odlazak u Liverpool bio njegova najgora odluka u karijeri, brzo je stigao odgovor navijača koji su ga na društvenim mrežama proglasili najgorom klupskom kupovinom...

Balotelli je možda u Francuskoj apsolutni hit nakon što je zabio dva gola za Nicu u južnjačkom derbiju protiv Marseillea, no na Otoku ga se nerado sjećaju, a u gradu Liverpoolu loše je prihvaćena njegova posljednja zijava.

'Liverpool je bio najgori mogući izbor koji sam mogao napraviti. Osim fantastičnih navijača, u klubu mi se nije svidio baš nitko,' izjavio je Mario Balotelli za Canal Plus te najavio oživljavanje karijere u Le Championnatu.

Ova izjava nije dobro sjela 'fantastičnim' navijačima Liverpoola koji su opleli po Balotelliju na društvenim mrežama.

'Vjerojatno je istina da mu je dolazak u Liverpool bio najveća pogreška, ali kupiti ga je bila najveća pogreška u 124-godišnjoj klupskoj povijesti,' samo je jedan od mnogih komentara o Balotelliju koji se mogu pročitati, a navijači ga nazivaju sramotnim, razmaženim i nezrelim nogometašem koji neće daleko dogurati.

Na Mariju je sada da odgovori kritičarima na terenu. Uostalom, najavio je osvajanje Zlatne lopte za par godina, mora početi stvarati razliku na terenu već sada...