DEBI IZ SNOVA

'Ludi Mario' vratio se u velikom stilu

12.09.2016 u 08:26

Bionic
Reading

Šest mjeseci trajao je golgeterski post Marija Balotellija. Sad se 'ludi Mario' vratio u velikom stilu i zabio dva gola u pobjedi Nice protiv Marseillea 3:2

Prati ga glas problematičnog, ali izuzetno efikasnog napadača. Stoga je Mario Balotelli od 2007. godine promijenio čak pet klubova - Inter, Manchester City, Milan, Liverpool... Velikan do velikana, no Balotelli je uvijek bio na meti dežurnih kritičara, bez obzira na to kako dobro igrao i redovito zabijao, a noćni mu je život bio puno draži od redovitih treninga.

Ovog ljeta dugo je pokušavao pronaći novi klub, no mnogima je bio preskup, a ostali problematičnog igrača jednostavno nisu željeli u svojim momčadima. Sve dok se nije ukazala Nica i prihvatila 'sina razmetnog'.

'Ludi Mario' se svom novom klubu odužio na najbolji mogući način - u pobjedi protiv Marseillea 3:2 u svom debiju zabio je dva gola!

Nakon utakmice Balotelli je otvorio dušu i progovorio o vremenu provedenom u Liverpoolu. 'Dolazak u Liverpool mi je bila najgora odluka u životu. Klub mi se nije svidio, osim fantastičnih navijača i nekoliko igrača s kojima sam i dalje u sjajnom odnosu. Trenirali su me i Brendan Rodgers i Jürgen Klopp, ali nisu mi se svidjele njihove metode, a ni osobnosti. Zapravo se nikada u klubu nisam osjećao dobro', kazao je Balotelli i optimistično zaključio:

'Uvjeren sam da još uvijek nije kasno da osvojim Zlatnu loptu. Ako se budem dovoljno trudio, mislim da je za dvije ili tri godine mogu osvojiti!'