DONIO BOD MODRIMA

Kulenović o Dinamovim izgledima za naslov: Držimo sve u svojim rukama

03.03.2024 u 19:24

Bionic
Reading

Dinamo se poraza (k)od Osijeka spasio golom Sandra Kulenovića u četvrtoj minuti sudačke nadoknade

U derbiju 25. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Osijek i Dinamo odigrali su 1:1, što je kiks Modrih jer njihovi konkurenti u borbi za naslov, odnosno Rijeka i Hajduk, u ovom su kolu upisali pobjede.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

I tko zna kako bi Jakirovićeva momčad prošla da na golu nije bio raspoloženi Ivan Nevistić, koji je skinuo nekoliko 'zicera' domaćih. Doduše, Dinamov vratar imao je i kiks, uz Theophilea, u prvom dijelu zahvaljujući kojima je Osijek stigao u vodstvo.

Pogodak za konačnih 1:1 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio je Sandro Kulenović.

'Došli smo ovdje s jednim ciljem, a to je pobjeda. Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo potom primili gol. Nismo iskoristili svoje šanse, drugo poluvrijeme smo stiskali. Htjeli smo prvo izjednačenje, a onda i pobjedu. Ali, kada u 90. minuti zabiješ gol i spasiš momčad od poraza, onda moraš biti zadovoljan s bodom, iako to nije bio naš cilj. Prvenstvo je dobro, ovo je maraton. Imamo sve u svojim rukama i još uvijek ciljamo na prvo mjesto', rekao je Kulenović.

Dinamo u ovom trenutku za vodećom Rijekom zaostaje pet bodova, dok mu Hajduk bježi četiri boda. S time da Modri imaju utakmicu manje (op.a. protiv Varaždina). I u slučaju da i pobijede u toj zaostaloj utakmici, imat će bodovni minus za Bijelima i Bilima.

No, Dinamo još igra i protiv Rijeke i protiv Hajduka, te je jasno da Modri i dalje ipak mogu do naslova. Te ovise sami o sebi. Baš kao što i Dinamovi konkurenti ovise sami o sebi.

Sažetak utakmice Osijek - Dinamo 1:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
  • +15
Osijek - Dinamo (25. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL