NASTAVAK KARIJERE

Krunoslav Jurčić ima novi posao; iznenadit ćete se gdje je završio

20.11.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Nakon gotovo godinu dana stanke Krunoslav Jurčić (47) blizu je novog trenerskog angažmana, a put bi ga odveo na Bliski Istok

Bivši trener Istre 1961, Slaven Belupa, Dinama (u tri navrata), Lokomotive i Maribora zadnji posao imao je u turskom prvoligašu Adanasporu gdje je u prosincu prošle godine dobio otkaz. Na novu epizodu u trenerskoj karijeri Jurčić je morao čekati sve do studenog ove godine.

  • +7
Krunoslav Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako službeno još nije gotovo, cijeli posao blizu je realizacije i naš stručnjak bi sa svojim stožerom ušao u Nogometni savez Saudijske Arabije gdje bi bio zadužen za razvoj mladih i talentiranih igrača za razne dobne selekcije koji bi u budućnosti postali članovi A nacionalne vrste.

Inače, Saudijska Arabija u nogmetnom svijetu više nije nikakva egzotika, a najbolji dokaz je taj što im se reprezentacija plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji što nije uspjelo puno renomiranijim nacionalnim vrstama.

>> Kruno Jurčić nakon poraza otkrio što je najveći problem reprezentacije

Dodajmo da kao trener Jurčić ima tri prvenstva te po jedan Kup i Superkup s Dinamom dok je s istim klubom kao igrač bio prvak Hrvatske u četiri navrata te dva puta osvajač Kupa. Ima i jedan Kup sa zaprešićkim Interom. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je svjetsku broncu 1998., a jedno vrijeme bio je Štimčev pomoćnik u nacionalnoj selekciji (2012.).