SIJEČANJSKO LUDILO

Kreće prodaja karata za Arena Ice Fever 2012.

29.11.2011 u 13:25

Bionic
Reading

Prošle sezone utakmice zagrebačkih 'medvjeda' u Areni Zagreb, njih ukupno četiri, uživo je gledalo 60.800 navijača, a procjenjuje se da će ih ove sezone pratiti više od 100.000 gledatelja

Gdje kupiti ulaznice

Ulaznice će se prodavati u Tisak media centrima i Atlasovim poslovnicama diljem Hrvatske, Zig Zag Fan Shopu (Teslina 6, Zagreb), Eventim ticket shopu (Jurišićeva 2, Zagreb), Unicefovoj trgovini (Ilica 8, Zagreb) te u internetskoj prodaji na www.eventim.hr.

Danas u 14 sati počinje prodaja ulaznica za hokejski spektakl Arena Ice Fever 2012, u sklopu kojeg će zagrebački 'medvjedi' u siječnju 2012. u Areni Zagreb odigrati sedam utakmica i još jednom pokušati opravdati status najomiljenije i najgledanije hrvatske sportske momčadi.

Nakon uspješne premijere u siječnju ove godine najveći hokejski spektakl u regiji - Arena Ice Fever - ponovno će početkom 2012. postati nezaobilazna sportska manifestacija za sve ljubitelje vrhunskog sporta iz Hrvatske i regije. Prošle sezone utakmice zagrebačkih 'medvjeda' u Areni Zagreb, njih ukupno četiri, uživo je vidjelo 60.800 navijača, a procjenjuje se da će ih ove sezone pratiti više od 100.000 gledatelja, što bi bio svojevrsni presedan za Ebel ligu, ali i hokej u regiji, jer dosad nijedna hokejska manifestacija nije uspjela privući toliko ljubitelja tog sporta na tribine.

U prosincu će zagrebački Medveščak, u suradnji sa svojim partnerima - Tiskom, Atlas Airtoursom i Carlsbergom - diljem Hrvatske organizirati niz promotivnih događanja i aktivnosti s igračima na kojima će se također moći nabaviti ulaznice po povoljnijim cijenama ili pak osvojiti na raznim kvizovima znanja i natjecanjima.

Jedna od zanimljivosti u ponudi ovosezonskog spektakla Arena Ice Fever jest i ta da će putnička agencija Atlas Airtours svim navijačima zagrebačkih 'medvjeda', ali i svima onima koji žele biti dio tog sportskog spektakla, ponuditi organizirane putničke aranžmane koji uključuju prijevoz do Zagreba i odlazak na utakmicu.