BEZ LAŽNE SKROMNOSTI

Kratka i jasna: Sandra Perković nema granica

17.08.2014 u 19:09

Bionic
Reading

Do ove godine Sandra Perković je ispred sebe imala barijeru od tada još nedostižnih 70 metara: U međuvremenu je tri puta popravljala osbni rekord preko te granice i postavlja se pitanje - što sada?

Treći uzastopni europski naslov najdominantnija atletičarka svijeta osvojila je mjesec dana nakon ozljede koja ju je koštala pobjede u Glasgowu.

'Došli smo ovdje vidjeti koliko trenutno mogu, jer ozleda prsta na bacačkoj ruci držala me u neizvjesnosti uoči prvenstva. Sada vidimo da se granica i dalje pomiče i da sve ide zacrtanom rutom,' rekla je za HTV Sandra Perković nakon što je oko vrata dobila još jedno veliko zlato.

'71.08 je odličan rezultat, iako sam priželjkivala nešto dulji hitac kojim bi srušila rekord europskih prvenstava. Ali, moramo nešto ostaviti i za Amsterdam,' gleda već dvije godine unaprijed do idućeg SP-a Sandra.


Gdje su granice tvornici uspjeha iz zagrebačke Dubrave?

'Sandra Perković nema granica. Radim iz dana u dan i ostvarujem jedan po jedan cilj. Velike daljine su morale doći, samo sam čekala da se poklopi svi preduvjeti za odličan hitac i u finalu je došlo,' kaže Sandra bez lažne skromnosti nakon što je odgledala finale ženskog visa.

'Još sam pod dojmom. Znam da nije lijepo veseliti se tuđoj nesreći, ali kada je Poljakinja srušila letvicu i Ana osigurala medalju uzviknula sam od sreće. Uvijek smo bile cimerice na velikim natjecanjima i odlično se upotpunjavamo. Bravo i mami Slavici koja ju je odlično pripremila,' uz smijeh završava hrvatska sportska perjanica.