ODLAZAK SVE IZVJESNIJI

Kranjčar: Želio bih otići u Italiju

28.04.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Već dugo nije tajna da Niko Kranjčar nije zadovoljan u Tottenhamu te da bi na ljeto htio pronaći novi klub gdje bi više igrao. Hrvatski reprezentativac najviše bi se volio preseliti u Italiju

Bez obzira na to što ga trener Tottenhama Harry Redknapp skoro u svakom svom javnom obraćanju hvali, hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar postao je tek standardan na klupi za pričuve gdje već ima svoje rezervirano mjesto.

S obzirom na to da se nalazi u najboljim nogometnim godinama, Kranjčaru (26) nikako ne ide u prilog to što više vremena u sezoni prosjedi na klupi nego što igra na terenu. Zbog toga i nije čudno to što ovoga ljeta želi napustiti White Hart Lane.

'Ima li smisla započeti novu sezonu statusom kakav ja imam u momčadi? Ne, nema nikakva smisla. Dogovorio sam susret s predsjednikom kluba i trenerom i on bi se trebao dogoditi uskoro. Tek nakon tog sastanka imat ću čistu sliku u vezi svog statusa u klubu', kazao je Kranjčar u razgovoru sa The Sunom te najavio gdje bismo ga sljedeće godine mogli gledati.

'Jako sam zainteresiran za odlazak u Italiju. Mislim da bih se brzo prilagodio talijanskom nogometu.'