NIKO JE REALAN

Kranjčar: Ostao bih, ali sve ovisi koliko ću igrati

14.12.2011 u 09:46

Bionic
Reading

Premda Niku Kranjčara mediji već duže vrijeme sele svakodnevno u novi klub, hrvatski reprezentativac tvrdi kako nema namjeru napustiti Tottenham, no da bi ostao u klubu, želi više igrati

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar u Tottenham je došao na ljeto 2009. godine iz Portsmoutha. Iako je u svojoj prvoj sezoni u dresu 'spursa' bio praktički nezamjenjiv, u drugoj je dobivao sve manju i manju minutažu pa je tako i proporcionalno raslo njegovo nezadovoljstvo statusom u klubu.

Puno se pisalo i špekuliralo o Kranjčarovoj budućnosti, mediji i kojekakvi menadžeri su ga svakodnevno selili u neki drugi klub. No hrvatski internacionalac je i dalje na White Hart Laneu i, kako sam kaže, tamo želi i ostati, ali pod određenim uvjetima.

'Predugo sam bio van terena da bih razmišljao o odlasku iz kluba. Na početku sezone sam kazao kako sam sretan u Tottenhamu te ako dobijem pristojnu minutažu, ostat ću na White Hart Laneu', kazao je Kranjčar u razgovoru za Sky Sports te se osvrnuo na trenutnu poziciju Tottenhama koji se nalazi na četvrtom mjestu.

'Mi nemamo naviku osvajanja prvenstva, no prema našoj igračkoj kvaliteti te prema onome što pokazujemo na terenu, mogli bismo se uključiti u borbu za naslov', smatra Kranjčar.