POHVALE SUIGRAČA

'Kranjčar je razlog što će klub izaći iz krize'

12.09.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar u ljetnom je prijelaznom roku preselio iz kijevskog Dinama u londonski Queens Park Rangers. U novom su klubu oduševljeni dolaskom Kranjčara i vjeruju da će zahvaljujući njemu i momčadi krenuti bolje

Charlie Austin, 24-godišnji engleski nogometaš, jedini je od napadača odigrao svih pet utakmica ove sezone za Queens Park Rangers, u tamošnjem drugoligaškom okruženju...

No, Austin još uvijek nije postigao niti jedan pogodak i zbog toga je na meti kritika trenera Harryja Redknappa.

'Pogodio sam nekoliko puta okvir vratiju. Nije išlo, ali sam uvjeren da će krizi vrlo brzo doći kraj', rekao je Austin i poručio zašto je uvjeren u skorašnji golgeterski niz.

'Dolazak Nike Kranjčara u naš klub je veliko pojačanje. Gledao sam ga ranije, on je pravi majstor. Itekako sam uvjeren da će se s njim na terenu povećati broj naših šansi na utakmici. I ja ću dobivati još više pravih lopti i zato sam uvjeren u prestanak krize. Izuzetno se radujem što ću igrati zajedno s hrvatskim nogometašem', završio je Austin.

Queens Park Rangers je tijekom pet utakmica ostvario četiri pobjede uz jedan remi, te se s 13 bodova nalazi na vrhu ljestvice zajedno s Blackpoolom.