NIKO O PLANOVIMA SPURSA

Kranjčar: Bilo bi grozno da ne uđemo u Ligu prvaka

16.07.2010 u 11:10

Bionic
Reading

Niko Kranjčar i njegov Tottenham otputovali su u Sjedinjene Američke Države gdje će odigrati nekoliko prijateljskih ogleda u povodu priprema za novu sezonu. Kranjčar tvrdi da momčad motivira činjenica da će igrati u Ligi prvaka te je sve tempirano na taj cilj

Većina igrača Tottenhama već je odletjela u SAD, gdje već u subotu igraju protiv San Jose Earthquakesa, no u sljedećih deset dana, koliko će tamo boraviti igrači trenera Harryja Redknappa, igrat će još s New York Red Bullom te lisabonskim Sportingom.

Pred odlazak 'preko bare' Niko Kranjčar dao je veliki intervju u kojem je govorio o očekivanjima od američke turneje.

'Veselimo se utakmicama u SAD-u, kao što se i veselimo sezoni koja je prema nama. Početak je priprema i sada se najjače vježba, no sve se to lakše prebrodi kad znate da ćete igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka', započeo je Kranjčar te nastavio.

'Najvažnije je da u SAD-u sve dobro prođe i da napunimo baterije za novu sezonu. Odlazak tamo je možda i najbolja stvar s obzirom na njihovu opremljenost i tehnologiju koju imaju, a koja je nama potrebna da se što bolje pripremimo.'

Niko je posljednju utakmicu za Tottenham odigrao u polufinalu FA kupa kada je, čak ozlijeđen, stisnuo zube. Nakon toga oporavljao se od povrede ligamenata članka i sada je već u odličnom stanju.

'Pred nama su zanimljivi dani. Za nas će kolovoz biti jako važan. Tada igramo s Manchester Citiyjem prvu utakmicu prvenstva. Svjesni smo da će sezona biti duga, ali želimo dobro krenuti u sezonu, pogotovo u kvalifikacijama u Ligi prvaka, jer bilo bi tužno da se ne plasiramo u to natjecanje, pogotovo nakon što smo se toliko trudili prošle sezone', završio je Kranjčar.