DRIBLINZI IZ SNOVA

Kranjčar bacao čuvare na leđa na putu za Wembley

13.05.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Queens Park Rangers se dramatičnom pobjedom nad Wiganom plasirao u finale doigravanja za engleski Premiership, a tijekom dvoboja svojim bravurama se isticao hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar

QPR je golovima Charlieja Austina okrenuo vodstvo Wigana i nakon produžetka izborio finale na Wembleyu gdje Redknappovu momčad i razigranog Kranjčara čeka Derby County.

Loftus Road sanja Premiership, a jedan od najjačih aduta za povratak u elitu je i odlična Kranjčarova forma koju je Niko potvrdio dvama razornim driblinzima koji su podigli na noge domaće navijače.


Prvo je lažnjacima na lijevoj strani potpuno iz balansa izbacio španjolskog braniča Jordija Gomeza, a zatim je i na desnoj strani driblingom 'demotivirao' čuvara uoči oštrog ubačaja. Nakon prvog driblinga uslijedio je i razoran šut kojega je uspio obraniti vratar Scott Carson.

Niko ide na Wembley za kojega ga vežu sjajne uspomene. 2008. je s Portsmouthom (također pod Reknappom) osvojio FA kup, a pola godine prije i zabio u povijesnoj pobjedi (3:2) Hrvatske nad Engleskom za 1:0 upravo - Scottu Carsonu.