SVE VIŠE PONUDA

Kramarić zaboravljen na Otoku, a tražen po cijeloj Europi!

30.12.2015 u 19:06

Bionic
Reading

Menadžer Vicenzo Cavaliere potvrdio je da već ima desetak ponuda za Andreja Kramarića, a prema pisanju svjetskih medija, one dolaze i iz nekih vrlo uglednih klubova...

Hrvatski 24-godišnji napadač ponovo nije bio niti na klupi u utorak tijekom derbija Leicestera i Manchester Cityja. Nema sumnje da je to dokaz kako za Kramarića više nema mjesta u klubu koji iznenađujuće dijeli vrh Premiershipa s Arsenalom nakon pola odigranog prvenstva.

Međutim, zainteresiranih ima pregršt. Njegov menadžer Vicenzo Cavaliere priznao je da već imaju ponude desetak klubova, a ta brojka čini se raste iz dana u dan.

Osim Sampdorije, Torina i Tudorovog PAOK-a, sada se također spominju među zainteresiranima od talijanskih prvoligaša također i Genoa te Bologna, ali i posrnuli francuski velikan Lyon, kao i španjolska Valencia koju je preuzeo Gary Neville. Navodno interesenata ima i u Bundesligi, a iako je pomalo zaboravljen na Otoku, Watford i Bournemouth također slove kao kandidati za posudbu bivšeg napadača Rijeke.

Kao i prošle zime kad su pljuštale ponude dok je još bio član kluba s Kantride, pred Kramarićem je nova teška odluka: otići u jaki klub koji mu može lansirati karijeru, ali i dodatno zakomplicirati ako završi na klupi, ili pak izabrati neki slabiji u kojem će sigurno igrati, ali ne s pretjerano kvalitetnim suigračima. Valjda ovaj put neće pogriješiti..