kvalifikacije za SP 2018.

Kramarić radostan zbog povratka u Rijeku, Bradarić ponosan zbog travnjaka na Rujevici

03.10.2017 u 20:13

Bionic
Reading

Igrači hrvatske nogometne reprezentacije Filip Bradarić i Andrej Kramarić u utorak su na stadionu Rujevica, prije prvog riječkog treninga u susret kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo s Finskom, ustrvrdili da je sve u borbi za odlazak na prvenstvo u rukama hrvatskih reprezentativaca te izrazili uvjerenje u zadržavanje prvog mjesta u skupini

Andrej Kramarić je ustvrdio da svi očekuju pobjedu nad Finskom, ali su svjesni da se dosta reprezentacija namučilo protiv nje.

'Mi ćemo biti motivirani i koncentrirani do kraja. Sve je u našim rukama, kontrolirat ćemo igru te se nadamo da ćemo imati malo više sreće da zabijemo gol i potom se pripremimo za Ukrajinu. Da ne vjerujem u pobjedu i prolaz na Svjetsko prvenstvo, sigurno da ne bih bio ovdje. Sigurno ću dati sve od sebe na terenu. Uvijek sam spreman biti u prvoj jedanaestorici i dati maksimum. A svi znaju što mogu', rekao je napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima. 

Kramarića raduje povratak u Rijeku.

'Uvijek je gušt biti u reprezentaciji, a meni povratak u Rijeku budi i neke lijepe uspomene. Tu sam proveo najljepše dane karijere, vjerujem da ću jednako uspješan biti i ovih dana. Svi očekujemo dvije pobjede.'

  • +26
Hrvatska - Kosovo, kvalifikacije za SP, nedjeljna utakmica Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Filip Bradarić je kazao da moraju napraviti sve da ostanu prvi u skupini te da očekuje izuzetno tešku utakmicu, kako je rekao, kao i sve do sada.

'Izuzetno drago mi je da igramo na Rujevici. Teren je u vrlo dobrom stanju i vrlo je brz, što nama odgovara. Nema razloga da ne pobijedimo', rekao je.   

Na pitanje razmišljaju li igrači o utakmici s Ukrajinom, Bradarić je rekao da vjeruju u prolaz od prvog dana te da će o toj utakmici razmišljati nakon Finske. Upitan koliko su problem ozljede igrača Hrvatske, Bradarić je kazao da se još ne zna tko je u kakvom stanju, s obzirom na to da su se skupili jučer. No, naveo je, tu su ljudi koji brinu o svemu, uključujući izbornika, pa će tko god izađe na teren dati maksimum i odradit ćemo dobar posao.

Bradarić će igrati pred svojim navijačima na Rujevici...

'Očekujemo punu Rujevicu i podršku navijač. Specifični rujevički travnjak traži navikavanje, s obzirom na brzinu i klizavost. To je sigurno za nas prednost, posebno u odnosu na Maksimir, gdje je teren bilo u jako lošem stanju, a to pogoduje momčadima koje se brane', zaključio je riječki reprezentativac.