razigrani andrej

Kramarić je Bjelovaru zabio pet komada, valjda je nešto ostavio i za Engleze

09.10.2018 u 20:23

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija je na proslavi 110. rođendana trećeligaša NK Bjelovara, domaćinima podarila veliko zadovoljstvo i sreću, ali i 15 golova.

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, koji je postigao pet pogodaka u revijalnoj utakmici i pobjedi Hrvatske 15:1 protiv trećeligaša Bjelovara, izjavio je kako je zadovoljan postignutim golovima, ali da će pravi test biti u petak, kad će Hrvatska u Rijeci ugostiti Englesku u svojoj drugoj utakmici u UEFA Ligi nacija.

  • +10
NK Bjelovar - Hrvatska, prijateljska utakmica povodom 110 godina NK Bjelovar Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

'Hvala navijačima na podršci. Stvarno je bilo lijepo sudjelovati u ovom događaju, odigrati ovih par minuta. Nije jednostavno nikome zabiti pet golova, ali ovo je bila 'laganica'. Naravno, zadovoljan sam sa golovima, ali pravi test će biti u petak', izjavio je Kramarić nakon dvoboja u kojem je za 68 minuta u igri uspio pet puta zatresti mrežu hrvatskog trećeligaša koji je u utorak ugostio svjetske doprvake slaveći 110. obljetnicu osnutka.