FOTKA I POKLON

Kovačić zamijenio Modrića pa mu u svlačionici čestitao cijeli Real Madrid

04.04.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Realov trijumf u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Torinu kod Juventusa (3:0) dobro će upamtiti i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić

U 82. minuti utakmice jedan Hrvat je napustio teren, a drugi je ušao umjesto njega, Modrića je na terenu zamijenio Kovačić te tako stigao do lijepog jubileja u dresu Reala. Naime, naš reprezentativac došao je do 100. nastupa u 'kraljevskom kubu'.

Samo šest minuta kasnije Kovačić si je 100. utakmicu za Real zamalo uljepšao golom, ali se njegovom udarcu ispriječila greda.

Poslije utakmice, u trenucima velikog slavlja, suigrači i klupsko vodstvo, sjetili su se i Kovačića te su napravili zjaedničku fotografiju, a hrvatski nogometaš dobio je prigodni dres s brojem '100'.

'Još jedna nevjerojatna utakmica. Čast je bio dio ove momčadi', napisao je Kovačić na Instagramu.

Kovačić je za Real debitirao 23. kolovoza 2015. protiv Sportinga, a ovo mu je treća sezona u aktualnom španjolskom prvaku. U njegovih 100 nastupa, 67 ih se dogodilo u prvenstvu, 18 u Ligi prvaka, 10 u Kupu kralja, dva na Svjetskom klupskom prvenstvu, dva u Španjolskom Superkupu i jedan u Uefa Superkupu. Od toga su bile 73 pobjede, a on je zabio tri gola.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zasad je osvojio po dvije Lige prvaka, Europska superkupa i Klupska svjetska prvenstva te po jedno prvenstvo i Španjolski superkup.

  • +3
LIga prvaka, četvrtfinale: Real M. - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
Autor: Youtube