DOSTA NAM ŠOKOVA

Kovačić upozorava: Ako nećemo u ogled ući čvrsto, bit ćemo kažnjeni

14.10.2023 u 19:17

Bionic
Reading

'Jedva čekamo odjenuti hrvatski dres i istrčati na travnjak', naglasio je hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić prije nedjeljne kvalifikacijske utakmice kod Walesa za odlazak na EURO iduće godine.

Hrvatskoj ovaj dvoboj, koji počinje u 20.45 sati, dolazi nakon teškog domaćeg poraza od Turske na što se kratko vratio i Kovačić.

'Bili smo razočarani nakon utakmice protiv Turske, ali u nogometu se ponekad dogode takvi trenuci koje ne želiš. Srećom, imamo brzo priliku kako bi ispravili taj poraz i definitivno moramo odigrati bolje. Kao i uvijek tako i sada očekujemo protiv Walesa tešku i borbenu utakmicu. Ako nećemo u ogled ući čvrsto bit ćemo kažnjeni. Oni će ići na sve ili ništa, moraju pobijediti, ali moramo i mi. Imat će navijače iza sebe, igrat će klasično na duge lopte i mi moramo znati odgovoriti na takvo što', rekao je Kovačić te dodao da hrvatski reprezentativci ne osjećaju pojačani pritisak nakon poraza od Turske.

'Imali smo u karijeri puno teških utakmica. Od Hrvatske se uvijek očekuje dobar nogomet i pozitivni rezultati. Uvijek je tako. Dosad smo bili dobri u kvalifikacijama, a protiv Turske smo odigrali slabije. Nismo tada bili ni pravi ni agresivni, sve je od početka bilo loše. No, u nedjelju možemo popraviti dojam i želimo to. Moramo pokazati pravo lice', zaključio je hrvatski vezni nogometaš.