EINTRACHT U KRIZI

Kovač ima jednu veliku brigu: Svjestan je da to nije normalno!

31.03.2017 u 17:29

Bionic
Reading

Niko Kovač nada se da će ovog vikenda njegov Eintracht protiv Borussije M'gladbach prekinuti negativnu seriju rezultata no priznaje da zabrinjava tek jedan postignuti pogodak u posljednjih šest utakmica...

Klub iz Frankfurta bio je hit Bundeslige u jesenskom dijelu sezone i dugo se borio za plasman u Ligu prvaka, ali potpuno je potonuo posljednjih tjedana. Nakon pet poraza u nizu odigrao je uoči reprezentativne stanke tek 0:0 kod kuće sa slabašnim HSV-om i ove subote protiv Borussije M'gladbach mora ići na pobjedu ako želi sezonu završiti u gornjem dijelu ljestvice.

'Vrijeme je sve bolje pa je sve odmah ljepše. Odmorili smo se posljednjih dana, a svi koji su ovdje ostali odlično su radili,' izjavio je Niko Kovač uoči utakmice u kojoj mora prekinuti zabrinjavajuću neefikasnost. Naime, momčad je zabila tek jedan gol u zadnjih šest utakmica.

'Ne možemo to zanemariti. U prvom dijelu sezone zabijali smo golove iz nikakvih prilika, a sada stvaramo dobre prilike, ali ništa ne zabijamo,' požalio se bivši hrvatski izbornik, svjestan da nije normalno biti tako neefikasan.

Kovač unatoč seriji slabih rezultata i dalje je cijenjen trener u Bundesligi i povezuje ga se u budućnosti čak i s Bayernom, dok mu je u Eintrachtu mjesto na klupi sigurno, čak i ako se nastave neuspjesi. No, mora pokazati da može trgnuti momčad iz krize, ako želi zadržati visoki renome koji je stekao u Njemačkoj...