RAZUMIJU TRENUTAK

Košarkaši Zadra izašli u susret upravi: Nema novog štrajka!

10.09.2012 u 14:06

Bionic
Reading

'Razumijemo osjetljivost trenutka, znamo da je prioritet uspješno privođenje pretvorbe kluba u sportsko dioničko društvo i to smo jasno dali do znanja. Treniramo dalje i spremamo se za početak sezone', kazao je Ivanov

Medijska naklapanja kako će u srijedu košarkaši Zadra kojima se duguju plaće iz prošle sezone krenuti u novi štrajk demantirao je kapetan momčadi Ive Ivanov.

'Novog štrajka nema, ne znam otkuda ta priča. Nakon što smo prekinuli rad zbog neplaćanja, uplaćena nam je po jedna plaća, a na sastanku s vodstvom kluba pojašnjena nam je situacija u kojoj se klub nalazi. Razumijemo osjetljivost trenutka, znamo da je prioritet uspješno privođenje pretvorbe kluba u sportsko dioničko društvo i to smo jasno dali do znanja. Treniramo dalje i spremamo se za početak sezone', kazao je Ivanov.

Podsjetimo, igračima Zadra obećana je uplata još jedne plaće do sredine ovog tjedna u slučaju da uprava kluba pribavi novac. Budući da je sportski direktor kluba potvrdio da se to sigurno neće dogoditi, u pojedinim medijima je najavljen novi štrajk košarkaša.

'Očito je da oni koji su lansirali tu priču nisu dobro upoznati s detaljima našeg dogovora s klubom. Ponavljam, imamo razumijevanje za stanje u kojem se klub nalazi i nemamo namjeru komplicirati stvari dok traje postupak preoblikovanja', naglasio je kapetan zadarske momčadi.

Gary Ervin također je prisutan na treninzima, a nakon izjave trenera Ante Nazora kako je moguće da Zadar na poziciji prvog razigravača potraži kvalitetnije rješenje novih informacija iz kluba nije bilo.

Ako stanje ostane nepromijenjeno, zadarski navijači moći će se u petak na prijateljskoj utakmici Zadar- Sloboda DITA uvjeriti je li Ervin shvatio što od njega trener traži i može li to i pružiti.