FIFA_SP_2018.svg

ZAISTA NEKOREKTNO

Kolumbijski igrači pokušali sabotažu protiv Engleza; pogledajte prljavi trik koji sudac nije primijetio

Bionic
Reading

Utakmicu osmine finala između Engleske i Kolumbije 4:3 (1:1) obilježila je velika nervoza igrača s obje strane, a nije se prezalo ni od prljavog trika koji su koristili nogometaši južnoameričke reprezentacije

Englezi su u utorak napokon nekoga svladali na SP-u poslije izvođenja jedanaesteraca u utakmici u kojoj su u drugom dijelu Kolumbijci pokušali izvesti 'sabotažu', ali im ona nije uspjela.

Naime, 'Gordi Albion' je u 57 minuti dobio kazneni udarac što je razbjesnilo suparničke igrače. Južnoamerikanci su žestoko prosvjedovali kod glavnog suca Marka Geigera, pojedinci su se u nosili i u lice izvođača Harryja Kanea te mu nešto dobacivali, a bilo je i onih koji su vrijeme prepirke iskoristili za prljavi trik.

  • +37
SP 2018., osmina finala: Kolumbija - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, kolumbijski branič branič Johan Mojica je čepovima kopački strugao po bijeloj točki te tako uništavao mjesto s koje se trebao izvesti penal. Njegov čin sudac nije primijetio, jer bi bio 'nagrađen' sa žutim kartonom, ali ta sabotaža nije prošla, jer je Kane zabio za vodstvo Engleza.

Kolumbija je na kraju stigla do izjednačenja u treećoj minuti sudačke nadoknade preko Yerryja Mina, a pošto u produžecima nije bilo golova odluka je pala iz 11-eraca gdje su sretniji bili Englezi.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal