baš su ga 'razveselili'

Kolumbijac Muriel u petak je slavio rođendan i bio najsretniji igrač Atalante, ali kad je nakon treninga stigao pred automobil...

17.04.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Nogometaši talijanskog prvoligaša Atalante pobrinuli su se da njihov suigrač, Kolumbijac Luis Muriel dugo pamti svoj 30. rođendan.

Naime, kolumbijski napadač u petak je proslavio svoj 30. rođendan, a suigrači iz Atalante, među kojima su bili i naši Mario Pašalić odnosno Boško Šutalo, odlučili su se na posebnu čestitku.

Oni su cijeli Murielov automobil prekrili naljepnicama na kojima je pisalo 'sretan rođenadan', dok su na vratima ispisali 'Auguri' odnosno 'najljepše želje'.

Kolumbijac je ostao u šoku dok je prilazio parkingu i kada je vidio automobil, te se baš i nije oduševio njihovom 'čestitkom'.

Sve to je snimio i objavio na Instagramu ali se i zahvalio svojim suigračima iako mu je trebalo sat vremena da skine sve te naljepnice s automobila.

'Hvala na prekrasnom iznenađenju. Ovdje sam već sat vremena i pokušavam skinuti sve naljepnice s automobila', poručio je Muriel na Instagramu.

Naravno, ljutnje nije bilo, a sigurni smo da će mu suigrači posebno zahvaliti i u nedjelju, ako zabije gol protiv Juventusa.