POVRATAK ZVIJEZDE

Kobe Bryant svoje fizičko stanje usporedio s konjskim go***!

09.12.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Nakon što je zaigrao u prvoj utakmici nakon travnja i puknuća Ahilove tetive u smiraju prošle sezone, košarkaš Los Angeles Lakersa Kobe Bryant bio je samo djelomično zadovoljan

Lakersi su u noći s nedjelje na ponedjeljak ugostili Toronto Raptorse i upisali uvjerljivi poraz 106:94. Bryant je započeo utakmicu, svoju prvu nakon ozljede, te je istu okončao s devet poena (2-9 iz igre), osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. Daleko je to od njegovih mogućnosti, a to je osjetio i on sam.

'Osjećaj je bio čudan. Posljednji put sam proveo osam mjeseci izvan parketa kada sam još bio u utrobi svoje majke. Drago mi je da sam se vratio, ali utakmica i moj nastup je bio potpuni neuspjeh. Idem kući ponovno pogledati utakmicu i bolje se pripremati za iduću', rekao je branič Lakersa, pa slikovito opisao svoje trenutno fizičko stanje:

'Konjsko govno! Moram naporno raditi da bih se doveo u formu. Moram uskladiti noge sa svojim ambicijama i željama na parketu', zaključio je Bryant nakon povratničkog susreta.