ČUDNA NAVIKA

Kobe Bryant napokon priznao zašto siše znoj s dresa!

04.02.2013 u 15:45

Bionic
Reading

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Kobe Bryant u dresu LA Lakersa igra svoju 17. NBA sezonu, a tek je nekidan otkrio zašto često stavlja dres u usta

Mnogi su bili sigurni kako 34-godišnji Bryant često zubima hvata dres iz očaja – jer Lakersi ove sezone češće gube nego što pobjeđuju – ali prevarili su se.

Jedan od pet najboljih strijelaca svih vremena sa smiješkom na licu odgovorio je zašto stavlja rub vlastitog dresa u usta.

'Odvratno je, ali otac me oduvijek učio kako moram, kada su mi usta suha, malo usisati znoj s dresa', kazao je Bryant ostavivši okupljene novinare u šoku.

kobe bryant
To je jednostavno moj mali odvratni trik, ništa više od toga

Dodajmo kako je Kobeov otac Joe 'Jellybean' Bryant igrao kratko u NBA ligi, a punih sedam sezona proveo je i Italiji. Danas je trener momčadi Bangkok Cobras, kluba s Tajlanda.


Pored svih mogućih žvakaća te raznih vrsta pića koja su NBA zvijezdama pri ruci na svakom koraku multimilijunaš Bryant (zaradio je samo od košarke 250 milijuna dolara!) očito nije izgubio naviku iz mladih dana, pa tako iz sezone u sezonu povremeno siše vlastiti znoj.

'To je jednostavno moj mali odvratni trik, ništa više od toga', dodao je Bryant koji ove sezone ima prosjek od 27,7 koševa, 5,2 skokova i 5,4 asistencije.