preokret na anfieldu

Klopp prvo odbacio Lovrena pa ipak zaustavio njegov odlazak iz Liverpoola?

03.09.2019 u 18:57

Bionic
Reading

Britanski Mirror tvrdi kako je upravo Jürgen Klopp zaustavio odlazak Dejana Lovrena iz Liverpoola na posudbu u Romu na kraju prijelaznog roka, predomislivši se po pitanju našeg reprezentativca...

Podsjetimo, iza 30-godišnjeg hrvatskog stopera frustrirajućih je godinu dana na Anfieldu, tijekom kojih je pao u sjenu Van Dijka i Matipa te izgubio svoje mjesto u udarnoj momčadi.

Stvari su se dodatno pogoršale tijekom ljeta kada je Jürgen Klopp odlučio da na Lovrena više ne računa i poručio mu neka potraži novi klub, zbog čega su započeli pregovori našeg reprezentativca i Rome koji nikad nisu uspješno završili.

Zanimljivo, britanski Mirror piše kako nije bio problem samo dogovor oko visine plaće i bonusa s Rimljanima prilikom posudbe, već se posljednjih dana prijelaznog roka u cijelu priču ponovo uključio Klopp koji se predomislio i odlučio zadržati Lovrena.

Naime, njemački trener smatra da nema na klupi prave alternative u slučaju ozljede svojeg stoperskog dvojca zbog čega mu Dejan ostaje vrijedan, ako stvari krenu po zlu s onima kojima najviše vjeruje.

Lovren tako ipak neće gledati s tribina prvi dio sezone, a s obzirom da Liverpool nastupa čak u četiri natjecanja: Ligi prvaka, Premiershipu, Liga i FA kupu zasigurno će dobiti priliku pokazati što zna barem u nekim utakmicama...