HRVATSKA FAVORIT

Kladionice sumnjaju može li Srbija uopće zabiti gol

22.03.2013 u 14:18

Bionic
Reading

Ako je suditi prema mišljenju hrvatskih i stranih kladionica, Hrvatska je u utakmici protiv Srbije izraziti favorit

Za pobjedu Hrvatske na uloženih 100 dobili biste povrat od 80 kuna, dok u slučaju pobjede Srbije za 100 uloženih kuna možete dobiti čak 500 kuna povrata. Većina domaćih kladionica postavila je Hrvatsku kao favorita u dvoboju protiv Srbije s tečajem na domaćina 1.8, nešto većim nego li su to procjenile najveće europske kladionice, gdje je tečaj na reprezentaciju Hrvatske uglavnom oko 1.7. Naravno, zato što se radi o 'bonus tipu'.

Ukoliko mislite da Srbija ima solidne šanse u ovom ogledu, na nekim europskim kladionicama možete čak za pet puta povećati vaš inicijalni ulog, a najviši tečaj da gostujuća momčad neće izaći kao gubitnik iz ovog susreta također nude domaće kladionice, a on iznosi 2.3.

Od ostatka ponude, valja istaknuti iznimno male koeficijente koji se nude za potencijalni crveni karton na ovoj utakmici (uglavnom oko 2.5), a zanimljivo je vidjeti kako većina kladionica nije sklona u potpunosti vjerovati da će gosti uopće postići pogodak. U nekim kladionicama koeficijent da Srbija neće postići gol je velikih 1.60, koliko znaju imati i momčadi koje igraju protiv Barcelone i Real Madrida u Primeri.

Svoj sud o ovoj utakmici u kojoj Hrvatsku ističu kao velikog favorita kladionice su stvorile na temelju posljednjih dvoboja dvije reprezentacije, u kojima je Hrvatska briljirala i ne zna za poraz još od ljeta, dok je Srbiju pobijedila Belgija, a poraz je doživjela i protiv Makedonije.

Podsjetimo, dvoboj počinje u 18 sati.