TEŠKA MISIJA

Kinezi žele ukrasti Barceloni još jednu veliku zvijezdu!

16.12.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno kako će Javier Mascherano karijeru nastaviti u Habeiju, dnevnik El Mundo Deportivo saznaje kako Kinezi u svoju ligu žele dovesti i Andersa Iniestu...

Podsjetimo, 33-godišnji katalonski veznjak cijelu svoju karijeru proveo je u Barceloni i s njom je osvojio sve što se moglo osvojiti: osam puta Primeru, sedam puta Kup kralja i četiri Lige prvaka.

  • +4
Villarreal - Barcelona, 15. kolo Primere, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: HEINO KALIS

Iako je ušao u godine u kojima igrači sredine terena polako gube svoju moć, Iniesta i dalje ima sigurno mjesto u sredini terena kod Ernesta Valverdea, no dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da mu kineski nogometni klubovi nude višestruko višu plaću da napusti Primeru i nastavi karijeru na Dalekom Istoku.

Pojavila se ta informacija samo nekoliko dana nakon što je otkriveno kako će Javier Mascherano Barcu zamijeniti kineskim Habeijem, no Iniesta je tvrd orah i zasad odbija svaku ponudu.

Anders je uvjeren kako njegova misija u dresu Barcelone još nije završena te da s njom još može mnogo toga osvojiti, i to kao prvotimac. Za par godina, tko zna, možda Kinezi budu bolje sreće...