roland garros

Kineskinja 'pomela' Petru Martić, Didig i Pavić izborili 2. kolo

30.05.2018 u 19:23

Bionic
Reading

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i američki tenisač Rajeev Ram izborili su mjesto u 2. kolu turnira muških parova u Roland Garrosu. Nadigrali su Čileanca Hansa Podlipnik-Castilla i Amerikanca Jacksona Withrowa sa 4-6, 6-4, 6-1...

Devete nositelje Roland Garrosa u 2. kolu čekaju Nizozemac Koolhof i Novozelanđanin Sitak, koji su u 1. kolu svladali našeg tenisača Antonija Šančića i Nijemca Andrea Begemanna sa 6-7 (4), 6-2, 6-4.

Drugi nositelji i aktualni pobjednici Australian Opena Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach opravdali su ulogu favorita u prvom kolu muških parova u Roland Garrosu, te su za 59 minuta svladali nizozemsko-kanadski par Sandera Arendsa i Adila Shamasdina sa 6-2, 6-2.

U isto vrijeme Petra Martić nije bila te sreće, poražena je u 2. kolu Grand Slam turnira u Roland Garrosu od 85. igračice svijeta Kineskinje Qiang Wang sa 1-6, 1-6.

U njihovu prvom međusobnom dvoboju, koji je trajao samo 53 minute, Petra Martić je odigrala katastrofalno dobivši tek jedan gem na svoj servis, pa je njezin poraz - s obzirom na očajnu partiju - razumljiv.

  • +3
Hrvatska tenisačica Petra Martić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia