NOVI SPONZOR U F1

Kimi od iduće sezone prelazi na - Coca Colu

22.11.2012 u 17:02

Bionic
Reading

Iz Lotusa su otkrili da je riječ o višegodišnjem ugovoru s Coca Colom čiji će detalji biti poznati 2013. godine, kada isti stupi na snagu

F1 momčad Lotusa objavila je unosni sponzorski ugovor sa Coca Colom, američkom kompanijom koja proizvodi najpopularnije svjetsko bezalkoholno piće, a koji stupa na snagu od 2013. godine.

'Ponosni smo što je Coca Cola odabrala Lotus kao najbolju momčad koja će predstavljati njihovo energetsko piće', rekao je među ostalim Eric Boullier, šef F1 momčadi Lotusa čije boje brane Finac Kimi Räikkönen i Francuz Romain Grosjean.

Iz Lotusa su otkrili da je riječ o višegodišnjem ugovoru čiji će detalji biti poznati 2013. godine, kada isti stupi na snagu.

Formula 1 se ove godine vratila u SAD po prvi put u pet godina utrkom u Austinu, a sljedeće su godine u F1 kalendaru na rasporedu dvije američke utrke budući će debitirati i staza u New Jerseyju.

Coca Cola se posljednjih godina naveliko medijski povezivala s potencijalnim ulaskom u Formulu 1, a sada se to konačno i dogodilo, te će u svijetu "oktanskog cirkusa" svojim energetskim pićem biti direktna konkurencija Red Bullu i Lucozadeu.