Ima nekoliko projekata

Khabib Nurmagomedov poslao poruku Dani Whiteu; Dagestanac otkrio kakva je njegova odluka po pitanju povratka iz mirovine

10.02.2021 u 13:38

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov otkrio je planira li se vratiti borbama

Legendarni MMA borac Khabib Nurmagomedov u studenom prošle godine je obranio naslov prvaka pobjedom nad Justinom Gaethjeom, a onda i otišao u mirovinu. Neporaženi UFC-ov prvak nije se više htio boriti bez svojeg oca i trenera Abdulmanapa koji je preminuo nakon operacije srca koju je zakomplicirao koronavirus.

Od kada je otišao u mirovinu govori se o njegovom povratku borbama, a čak se i najavljivao meč s njegovim najvećim rivalom Conorom McGregorom ili pak borva protiv Georgesa St-Pierrea koji slovi za jednog od najboljih svih vremena. Da želi da se Khabib vrati je rekao i Dana White koji ne skriva da bi ga volio ponovno vidjeti u kavezu.

Khabib je sada odlučio svim tim glasinama stati na kraj. Za ruski Match TV je rekao kako bi naslov prvaka trebao pripasti nekom drugom, te kako on svoju odluku ne misli mijenjati.

'Fokusiran sam na vlastite velike projekte, nih četiri ili pet. Moram svoje vrijeme posvetiti njima. Što se moje borilačke karijere tiče, be bih ulazio u detalje. Dana White je pošten čovjek i uvijek smo imali iskren odnos. Mislim da će obavijestiti sve o poruci koju sam mu ranije poslao', rekao je Dagestanac pa dodao:

'Nije tajna, samo sam mu rekao kako bih volio da se stvari razvijaju. Ne samo one povezane sa mnom, već i općenito s laganom kategorijom. Borci su se tek vratili u akciju i navijači već mogu pretpostaviti koga ćemo vidjeti u borbi za naslov', poručio je Khabib.