gorica bez izgleda

Kekova Rijeka u svom se stilu na Rujevici obračunala s novim prvoligašem

28.07.2018 u 22:52

Bionic
Reading

Na otvaranju nove sezone HT Prve lige Rijeka je ove subote pobijedila na Rujevici Goricu rezutatom 2:0, zahvaljujući golovima Pavičića i Pavelića...

Matjaž Kek ne posustaje na kormilu Riječana. Unatoč brojnim promjenama u igračkom kadru iz godine u godinu drži momčad s Rujevice u vrhu HT Prve lige, a ako je suditi prema otvaranju nove sezone, tako će biti i dalje.

  • +3
HT Prva liga, 1. kolo: Rijeka - Gorica Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Rijeka je ove subote u prvom kolu ugostila na Rujevici novog prvoligaša Goricu i stigla do rutinske pobjede. Iako su gosti imali nekoliko dopadljivih akcija, nisu mogli protiv uglednog protivnika koji je sve riješio već u prvom poluvremenu.

Riječani su do prednosti došli u 20. minuti, nakon krasne akcije koju je u gol pretvorio bivši 'dinamovac' Domagoj Pavičić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Sedam minuta kasnije na scenu je stupio novi igrač u bijelom dresu, Mario Pavelić koji je udvostručio prednost domaćih i riješio utakmicu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Gorica je u nastavku utakmice pokušala zaprijetiti, ali niti jednom nije uspjela uputiti udarac u okvir Sluginog gola pa je poraz novaka u elitnom razredu hrvatskom klupskog nogometa bio neizbježan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Rijeka se ovim trijumfom pridružila Lokomotivi na vrhu ljestvice, dok Dinamo za njom već zaostaje nakon remija u petak s Rudešom.

HT Prva liga, 1. kolo:

Rijeka – Gorica 2:0 (Pavičić 20, Pavelić 27)

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube