STUDIO HNL

Karizmatični trener o naglom odlasku Marka Livaje: Dvije stvari nije napravio dobro

09.10.2023 u 08:06

Bionic
Reading

Stručni komentatori emisije Studio HNL, prikazanoj na kanalu MAXSport, Samir Toplak i Rajko Magić osvrnuli su se na šokantnu objavu Marka Livaje koji više ne želi igrati za reprezentaciju

Brojni su se komentari nizali nakon što je Marko Livaja objavio da više neće igrati za reprezentaciju. Realno, ostalo je previše neodgovorenih pitanja, a o svemu su u emisiji Studio HNL, prikazanoj na kanalu MAXSport, svoj sud dali stručni komentatori, karizmatični treneri Samir Toplak i Rajko Magić.

'Mislim da dvije stvari nije napravio dobro', istaknuo je Samir Toplak pa obrazložio:

Pogrešan je tajming, moglo se to napraviti u neko drugo vrijeme. I nije naveo razlog odlaska.Trebao je to napraviti, razlog nije izrečen, mi ne znamo želi li se on posvetiti Hajduku ili što. Možemo sad izvlačiti iz konteksta razloge zbog kojih je on otišao', kazao je Toplak, a Rajko Magić je dodao:

'Mislim da bi bilo korektno prema Daliću da je objavio ovo ranije. Sve probleme Dalić rješava u četiri oka ako ih treba rješavati. Livaja je najbolji igrač HNL-a u zadnje dvije godine. Ali nije u najboljoj formi', zaključio je Magić u emisiji Studio HNL prikazanoj na kanalu MAXSport.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Studio HNL 11. kolo 8.10.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

U našoj ANKETI O LIVAJI i vi možete dati svoj glas: