uzbuna u madridu

Kapetan Reala nakon priče da odlazi u Kinu sazvao izvanrednu pressicu

30.05.2019 u 20:38

Bionic
Reading

Nakon rezultatski jedne od najlošijih Realovih sezona, u kojoj su čak tri trenera sjedila na klupi 'kraljeva', počelo se pisati o raspadu momčadi. I dok se od nekih očekuje da napuste klub, kapetana Sergija Ramosa prema izlaznim vratima počeli su tjerati mediji

Naravno, to je sve izazvalo reakciju prozvanog Ramosa, koji je sazvao izvanrednu press-konferenciju kako bi opisao što se događa u klubu te na relaciji između njega i predsjednika Reala Florentina Pereza.

'Želim naglasiti da ću svima odgovoriti na pitanja kako bi sve bilo jasno i da nitko više nema nikakvih dilema', rekao je Ramos na početku pressice.

Nakon toga postalo je jasno da će ramos još neko vrijeme ostati na Santiago Bernabeuu.

'Špekuliralo se o mojoj budućnosti, ali bit ću jasan. Ovdje želim završiti svoju karijeru, ostatak svog ugovora želim odraditi ovdje, želim lošu sezonu ostaviti iza sebe i onog dana kad budem išao, želim izaći na velika vrata, pobjedom, onako kako i zaslužujem'.

  • +15
Španjolski nogometaš Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Priznao je da na stolu ima ponudu iz Kine, ali da nije tražio da ode kao slobodan igrač.

'S Perezom imam odnos kao s ocem, uvijek sam mu govorio da nikad ne bih otišao iz Reala, ako treba igrao bih i besplatno. Ponuda iz Kine je na stolu, ali još nisam razmišljao o odlasku tamo, niti sam tražio da me puste besplatno'.

Kaže da je razočaran napisima medija ali i da ima podršku suigrača.

'Ja sam kapetan i osjećam da me suigrači vole i podržavaju, oni su znali da nije bilo sumnje da ću ostati ovdje. Smeta mi ono kako se sve prenosi u medijima. Ovdje sam dugo godina, financije su mi u drugom planu.'

Ramos je poslao poruku navijačima uz želju da ne padaju pod utjecaj medijskih natpisa te da sve što se objavi nije točno.