matirao rebrova

Kapetan Ademi otkrio impresivni statistički podatak, pa oduševio odgovorom o svom golu

13.08.2019 u 23:01

Bionic
Reading

Dinamo je u uzvratnoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka deklasirao Ferencvaros, nanijevši mu težak poraz u Budimpešti. A više od pobjede 4:0, impresionirala je igra Bjeličine momčadi

Dinamo i njegov trener Nenad Bjelica još uoči puta u Budimpeštu dali su naslutiti uspjeh. Međutim, da će baš ovakvom lakoćom proći Ferencvaros, nije očekivao nitko.

'Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Imali smo šest dana, iako smo u međuvremenu imali i ogled protiv Osijeka, ova nam je utakmica cijelo vrijeme bila u glavi. Znali smo što znači za klub, za hrvatski nogomet, za grad Zagreb. Dečki su se tijekom cijele utakmice bacali na glavu, vidjeli smo onaj Dinamo kojeg smo gledali i prošle sezone u puno utakmica', bio je prvi komentar trenera Bjelica a onda je nastavio.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Ovo mi je jedna od tri najdraže pobjede u karijeri. Veliki dio utakmice naša partija je bila blizu perfekcije. Na poluvremenu igrače sam pokušao smiriti i rekao sam im da idemo po drugi i treći gol. Tako je i ispalo', izjavio je Bjelica i dodao: 'Drago mi je zbog igrača i naših navijača, i idemo dalje'.

Ni kapetan Arijan Ademi nije skidao osmjeh s lica. A zašto i bi, kad je odigrao sjajnu utakmicu, baš kao i cijela momčad.

'Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali na kraju je ispalo jako dobro. Bili smo spremni na sve ovo, na atmosferu. Znali smo što nas čeka. I što reći? Teško je nakon ovako dobre utakmice reći nešto pametno. Realno, čak i u Zagrebu smo mogli slaviti. Imali smo 52 udarca u dvije utakmice, od toga 25 u okvir gola. Zasluženo smo prošli', rekao je Ademi te otkrio da je zadnjih dana imao problema s listom lijeve noge, iste one s kojom je zabio prekrasni vodeći gol.

Probleme je osjetio već na zagrijavanju uoči prve utakmice s Mađarima, odradio je u međuvremenu tek jedan trening, ali stisnuo je zube, što se na kraju itekako isplatilo.

'Je, zabio sam lijep gol, ali prije svega moram se zahvaliti Olmu, koji me sjajno pronašao. Nisam skroman. Ali i ja sam njemu uzvratio kod trećeg gola (ha,ha)'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo