BIJES

Kaos u sudačkoj svlačionici na Bernabeu; morala reagirati policija

19.04.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Pojedini igrači Bayerna su se teško mirili s oproštajem od Lige prvaka, jer su tome pridonijele i katastrofalne sudačke pogreške na štetu bavarskog diva, pa su pravdu potražili u sudačkoj svlačionici

Kako pišu strani mediji tri zvijezde njemačkog prvaka, Thiago Alcantara, Robert Lewandowski i Arturo Vidal, navodno su ušli u sudačke prostorije kod mađarskog arbitra Viktora Kassaija kojeg je od bijesa Bayernovih nogometaša morala spašavati policija.

'Kada u Ligi prvaka igraju ovakve dvije momčadi, ovakva pljačka se ne smije dogoditi. Užasno je kada te ovako pokradu. Dva gola iz zaleđa i moje krivo dosuđeno isključenje. Ovako se ne može krasti u Ligi prvaka. Pri vodstvu od 2:1 imali smo dobivenu utakmicu, bili su se uplašili, a onda je sudac počeo svoj šou. Ovo je bilo ružno. Ne trebamo videotehnologiju nego kvalitetnije suce. Od početka je bilo očito što se događa. Kad ti se netko tako naruga, možeš biti samo jako bijesan', rekao je Vidal koji je zbog drugog žutog kartona u 84. minuti morao ranije pod tuš.

'Smeta kada ti neka stvar izvana uvjetuje rezultat. Ja u životu nisam iznosio mišljenje o sucima no na ovoj razini nogometa trebalo bi imati ljude na razini zadatka."', dodao je Thiago Alcantara.

  • +12
Real Madrid - Bayern, uzvratna utakmica četvrtfinala LP Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder