tko je kriv za propust?

Kaos ispred Doma sportova; sukob policije i navijača koji su željeli na turnir 'Kutija šibica'

26.12.2021 u 20:02

Bionic
Reading

Najpoznatiji malonogometni turir, 'Kutija šibica' ove godine obilježava 50. izdanje. Nažalost, na 'Štefanje', odnosno dan četvrfinalnih ogleda, doživljena je i velika sramota

Naime, umjesto o potezima s parketa Doma sportova, pričat će se i o sukobu navijača s policijom ispred dvorane. S time da je pitanje na kome leži odgovornost za ovaj kaos.

Jer kako prenosi Večernji list, ispred dvorane ostalo je stotine navijača s plaćenim ulaznicama. A koji nisu smjeli u dvoranu.

'Pred ulazom je bilo barem 300 ljudi s uredno kupljenim ulaznicama i nema drugog objašnjenja osim da su se ili preračunali u pohlepi ili su puštali ljude bez ulaznica u dvoranu kroz stražnji ulaz', rekao je za Večernji list Darko Podkrajšek iz Zagreba pa dodao:

'Nervoza je učinila svoje, došla je i interventna policija pa je došlo do manjeg naguravanja. Stvarno sramota, nije ovo neki mali turnir pa da se ovako nešto može dogoditi. Još i pada kiša, svi smo stajali ispred, očekivali pogledati utakmice, a na kraju se dogodi ovako nešto'.