vrlo domišljato

Kakvo ponižavanje Reala; za Barcelonu bi mogla zaigrati i Rakitićeva kći

07.02.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Iako je sljedeći El Clasico na rasporedu tek u svibnju, posljednji okršaj Barcelone i Reala, a koji je završio pobjedom Katalonaca 3:0 na Santiago Bernabeuu, bio je povod dobroj provokaciji 'kraljeva'

Internet, odnosno društvene mreže trpe sve i svašta. I objave svih. Pa tako i zagriženih navijača. A jedan od onih Barceloninih odlučio se našaliti na račun Reala, koji u ovom trenutku zaostaje velikih 19 bodova za Barcelonom.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je sljedeći derbi na rasporedu u svibnju, korisnik pod nadimkom Ajinkya objavio je na Twitteru postavu Barcelone koja bi se suprotstavila Realu.

Zanimljivo, na tom popisu Katalonci bi bili bez vratara, dok bi u zadnjoj liniji bili sinovi Piquea, Messija (op.a., i to mlađi Mateo, jer stariji Thiago bio bi u napadu), Inieste i Busquetsa, dok bi u veznom redu zaigrala i Althea, odnosno četverogodišnja kći našeg Ivana Rakitića.

'Iako je Real 18 bodova (op.a. u trenutku objave tog posta takva je bila bodovna razlika) iza nas, oni su potpuno drugačije zvijeri u El Clasicu. Ne smijemo ih olako shvatiti, neće biti lagano', komentar je uz Barceloninu postavu, u čijem veznom redu su uglavnom kćeri Barcinih igrača.